Page 95 - GREC14N_CFU_02
P. 95

EFL     ZTH



        Fiskardo. Numerous Greek and foreign   κότερα στη μαρίνα του Φισκάρδου,   Εssence
        celebrities have tasted the revisited   το εστιατόριο αποτελεί για πάνω   Austrian chef Filip Blazek’s restaurant
        version of Kefalonian cuisine, with   από δύο δεκαετίες κλασικό στέκι   pays tribute to the international cuisine
        fresh fish, delectable lobster pasta and   για ολόφρεσκα ψάρια από το Ιόνιο   using fine quality ingredients by local
        Tassia herself spicing up your visit with   και μαγειρευτά σε πλούσιες μερίδες.   producers and serving some exquisite
        her unique style. Σήμα κατατεθέν της   Δοκιμάστε αστακομακαρονάδα με   dishes, such as paella with giant shrimp,
        Κεφαλονιάς κι ένα από τα πιο γνωστά   ντόπιο αστακό και κεφαλονίτικη   duck kebab and salmon tartare. Its
        εστιατόρια της Ελλάδας στο λιμάνι   κρεατόπιτα. Fiskardo, +30 26740   wine cellar collaborates with two of
        του Φισκάρδου. Από τα τραπέζια   41276, vassosrestaurant.com  the island’s most famous vineyards.
        της έχουν περάσει πολλοί  Έλληνες                           Το εστιατόριο του Αυστριακού σεφ
        και ξένοι σταρ, για να δοκιμάσουν   ZAKYNTHOS               Filip Blazek τιμά τη διεθνή κουζίνα με
        πειραγμένη κεφαλονίτικη κουζίνα, με   Anadalis              τοπικά υλικά και ιδιαίτερες προτάσεις.
        φρέσκα ψάρια και αστακομακαρονάδα,   Next to the seashore with magnificent   Η κάβα συνεργάζεται με τους δύο
        διά χειρός Τασίας. Fiskardo,   view to the beautifully lit city of   πιο γνωστούς αμπελώνες του νησιού.
        +30 26740 41205, tassia.gr    Zakynthos, Anadalis makes you feel like   Kalamaki, +30 6978 565232, restaurant-
                                      you’re on a boat deck enjoying your   essence.com
        Vasso’s Restaurant            dinner. The menu includes interesting
        Right next to the shiny yachts of the   dishes of Mediterranean fusion cuisine   La Bruschetta
        marina in Fiskardo, this restaurant has   with fresh aromas and brilliant flavour   In a spacious bougainvillea-filled yard,
        become a classic for fresh fish lovers   combinations. Δίπλα στο κύμα, με θέα   with a great view to Keri and the sea,
        over the last two decades. The portions   τη φωτισμένη πόλη της Ζακύνθου,   Nino the Italian highlights the flavours
        are generous and the fish come from   σου αφήνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι   of his homeland by using fresh local
        the Ionian Sea. Among the numerous   σε κατάστρωμα πλοίου. Στο μενού   products. Pizzas are baked in a wood
        choices at Vasso’s, you have to taste the   θα βρείτε πιάτα μεσογειακής fusion   oven with olive tree branches, pasta is
        local lobster pasta, pasta-risotto with   κουζίνας κι εύστοχους γευστικούς   always fresh and, apart from its famous
        shrimp and the famous Kefalonian   συνδυασμούς. Windmill Bay Hotel,   lobster pasta, there is always the fresh
        meat pie. Δίπλα στα αστραφτερά   Argassi, +30 26950 24810, anadalis.gr  fish of the day. Στη μεγάλη αυλή με τις


                             Il Borgo                                  Tripas

                                                                Avli





























                                                                                              97
   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100